Translate

středa 13. dubna 2016

Prostírání - opravdu zářivé

Přichází jaro, s ním barvy a ani mně se to nevyhnulo. I když pravda je, že zářivé barvy u mě najdete v každém ročním období. Tentokrát jsem zkombinovala zářivou růžovou se zelenou. Na zeleném podkladu se krásně vyjímají růžové bublinky a na růžové zase zelené prošití, které nevím jak pojmenovat.
Při prošívání zelenou nití jsem sáhla po niti Mettler Poly Sheen a vůbec to nebylo špatné. Výsledný steh vypadá moc pěkně a quiltovalo se s ní také dobře.  Látky jsou jako téměř vždy ručně barvené z mé dílny (tedy spíše kuchyně). Docela mě pobavilo, když jsem dávala fotku ke schvalování v klubu Růžový panter na Fleru, že mi bylo řečeno, abych trochu ubrala barvy, že to vypadá jak zvýrazňovač. Ano, skutečně to vypadá jako zvýrazňovač, ale není to špatnými barvami na fotce. Ta růžová prostě je takto výrazná! Nemám tušení, jestli se touto barevnou kombinací někomu trefím do noty, ale měla jsem velkou chuť z ní něco vytvořit. Tak uvidíme.






Hezký den
Jana

3 komentáře:

  1. Rozumím téhle potřebě barev, na mě to zas přišlo v podobě háčkovaného polštáře v mnoha veselých barvách. A za mě je to krásná kombinace!

    OdpovědětVymazat
  2. To je radost pohledět. Obdivuji vaši pečlivost. Prostírání krásně rozzáří jinak nudný pokoj.

    OdpovědětVymazat