Translate

čtvrtek 28. ledna 2021

Barvené látky a polštář z Janina občasníku podzim - zima 2020

 Už delší dobu vám chci představit další projekt ze svého e-časopisu Janin občasník, podzim, zima 2020, a to barvené látky, jejichž výroba je velice jednoduchá a výsledek je velmi efektní. Z jedné z nich jsem pak ušila polštářek, který zvládnou i začátečnice a návod na něj také najdete v občasníku. 

Včera dostaly přednost čerstvě ušité šedožluté polštářky, ale dnes už jsem tu s barvenými látkami a polštářem z občasníku. 


Tak takovou látku, jakou vidíte na polštáři si fakt můžete vyrobit sami. A v různých barvách. Návod, jak takové látky nabarvit, najdete v občasníku a samozřejmě tam najdete návod na ušití polštáře. Všechno podrobně, doplněné množstvím fotografií, abyste všechno zcela jednoduše pochopili a zvládli. 

Pokud jste se ještě s mými návody nesetkali, zkuste se podívat na návod na jednoduchou kosmetickou taštičku. Podle něj můžete získat představu, jak moje návody vypadají. Anebo ještě jeden návod je zcela volně k dispozici, a to návod na polštář s aplikací z Janina občasníku jaro 2019. Návod vyšel ve FlerMagu a najdete ho zde



A tady už vidíte samotné látky. Barevnost si můžete zvolit vlastní, stačí sáhnout jen po lahvičce s tou správnou barvou a pak už si jen hrajete a výsledkem vám jsou krásné látky. 





Kromě polštáře a látek najdete v občasníku jako vždy i další projekty. Chcete-li zjistit jaké, nebo víte-li už, že občasník rozhodně chcete, tak koukněte sem do mého obchodu, kde je jak jeho obsah tak i možnost ho zakoupit. 

Přeji všem krásný den

Jana



2 komentáře: