Translate

čtvrtek 17. března 2016

Fialové duo

Název příspěvku by měl spíš znít "Fialové trio", protože se jedná o tři věci. Sedák a dva polštáře. Neměla jsem ale druhou výplň do polštáře, tak na fotkách uvidíte jen dvě věci. Proto duo. 

Na objednávku jsem tvořila sedák a dva povlaky na polštáře ve fialovo zelené kombinaci. Tuto barevnou kombinaci mám moc ráda, o to radostněji se pak  takové věci tvoří. Vše je opět z ručně barvených látek a doplněno barevně ladícím quiltováním ve tvaru spirál. 

Sedák má průměr 45 cm, výšku 15 cm, a kdybyste si takový chtěli ušít, ale netroufáte si na něj sami, můžete si objednat tento návod. Podle něj si budete schopni ušít takový sedák v jakékoliv velikosti. 

Polštáře jsou ve stejné barevnosti a místo lemu jsme zvolila paspulku s vloženou šňůrkou, stejnou, jakou používám na sedáku . Díky šňůrce zůstává paspulka pěkně plastická, i když si člověk při šití musí trochu pohrát, aby vypadala pěkně. Jak na takovou paspulku se také můžete naučit v návodu na šití sedáku. 

A až objevím vhodný prostor, tak třeba udělám kurz na šití sedáků. U takového kurzu už je potřeba dost místa, aby se mělo kam dát žehlící prkno, aby bylo kde řezat látky, a aby bylo samozřejmě dost prostoru na šití. Takže kdybyste věděli o nějakém takovém prostoru, budu ráda za informaci. Zatím nejlépe v Brně, ale nebráním se ani jiným místům.









Hezký den všem.
Jana

3 komentáře:

  1. Úžasná barevná kombinace a perfektní provedení. Fakt nádhera.

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasná barevná kombinace a perfektní provedení. Fakt nádhera.

    OdpovědětVymazat
  3. Jani nemám jiné slovo než dokonalá nádhera. Zdravím z Hranic (Drahotuš....).

    OdpovědětVymazat