Translate

úterý 1. dubna 2014

Lentilkový

Nedávno na Fleru, kde mám svůj obchůdek, vyhlásili soutěž. Tématem soutěže byly lentilky. Pro tuto soutěž jsem vytvořila polštářek, na kterém se objevují všechny barvy lentilek. Doplnila jsem ho o strojové quiltování. Barevné látky jsou samozřejmě vlastnoručně barvené.
Do finále soutěže jsem sice nepostoupila, ale i tak mám z polštářku velkou radost. A největší radost z něj má Kačenka, které jsem ho věnovala. Jen tak cvičně se zeptala, jestli bych jí ho nedala, a když jsem řekla ano, byla z toho tak překvapená, že na mě jen vykulila oči a ztratila řeč. Od té doby ho tahá všude s sebou. Je to milé, když někomu udělá takovou radost věc, kterou jste vyrobili. Ale to určitě znáte.



Hezký večer všem.
Jana

6 komentářů:

  1. Jani, je skvělý .. krásný barevný nápad ... nedivím se, že potěšil ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak u mě by ten polštář taky vyhrál a tak se Kačence nedivím.

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, ten je tak nádherný!!!!!!!!!!!!!! Se divím, žes nevyhrála...to je jasný favorit!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuju. Já si taky neskromně myslím, že se mi povedl. Ale možná jsem se příliš rozmáchla, třeba s různou velikostí koleček, a nesplnila jsem tak úplně představy pořadatelů o ztvárnění lentilek. Ty vybrané věci více připomínaly lentilky jak tvarem, tak i velikostí. Ale to nevadí. Nám doma udělal velkou radost i bez vítězství.

    OdpovědětVymazat
  5. prekááásne .. a chutné, mňam lentilky :) - super si to urobila !!!

    OdpovědětVymazat