Translate

pondělí 15. září 2014

Pozvánka, tentokrát pro mě

Minulý týden mi večer zazvonil telefon a na druhé straně se mě neznámá paní ptá, jestli bych přišla udělat rozhovor do televize. Do pořadu Sama doma. Nebudu tvrdit, že jsem nebyla překvapená. Byla a hodně. Taky jsem si vzala čas na rozmyšlenou, než jsem souhlasila. Ale samozřejmě jsem souhlasila, přece nemůžu nechat utéct takovou příležitost.

Nikdy mě nenapadlo, že by se mi mohlo něco takového přihodit. A jak vidíte, je to možné. Může se to stát každému. Tedy každému, kdo o sobě dá nějakým způbosem vědět. Já jsem to udělala tím, že píšu tento blog. Dalo mi hodně práce se přemluvit, abych s ním začala, abych vyšla ven, na světlo, ukázala "světu", co umím, co dělám. Ale když jsem se chtěla živit tím, co mě baví, prodávat svoje věci, tak to ani jinak nešlo. Musela jsem se svou kůží na trh. Ale to, že mé psaní a tvoření a můj osobní příběh někoho zaujme natolik, že si o něm bude chtí povídat v televizi, to mě opravdu nenapadlo.

Pokud máte zájem se kouknout, bude to ve středu 17. 9. v pořadu Sama doma, který začíná o půl jedné. Vysílání běží i on-line a je možné se na netu podívat na vysílání i ze záznamu.

Je to živé vysílání, nevím, co mám čekat, jak to zvládnu, co se bude dít, ale jsem moc zvědavá. Tak mi držte palce, ať to dobře dopadne. Děkuji.

Přeji všem hezký večer.
Jana 

9 komentářů:

  1. Ahoj Jani, no tak to je tedy skvělé, však si to zasloužíš! Tvoření máš nádherné, osobité, kvalitní, tak je jen dobře tě podpořit. Moc ti držím palce a určitě se budu dívat!

    OdpovědětVymazat
  2. To je úžasná zpráva. Moc ti to přeji a též držím palce.

    OdpovědětVymazat
  3. Asi mrknu až ze záznamu, ale těším se. Přeji hodně klidu a dobrý pocit poté. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jani blahoželám a držím palce - a ten program, to je na akom kanali, kedy??? Mohla by som aj ja mrknúť ...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak som si vygúglila :) ČT1 o 12:30, a téma sedáky :) Tk nech vám tam všetko SADNE :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju. Doufám, že pak dobrý pocit bude. Marti, jsou tam sice napsané sedáky, ale bude to o všem. O tom, jak jsem se k tomu dostala a co všechno dělám. Už mám nabalené tašky s věcmi na ukázku, ale ty vy znáte tady z blogu! Takže pro vás nic nového.

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Jani,
    viděla jsem Sama doma až teď ze záznamu. Zaprvé jsem moc ráda, když se dělá patchworku osvěta, zadruhé máte opravdu krásné originální věci, které stojí za to ukázat světu. Moc vám přeju další nápady a čas a chuť na jejich realizaci:-) Zuz.

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, práve to pozerám v archíve. Pôsobíš pohodovo, uvoľnene. Prajem ti túto prezentáciu, tvoje práce si to zaslúžia.

    OdpovědětVymazat