Translate

úterý 1. března 2016

Mořské oko

Nedokážu vám vysvětlit, proč mě napadl při pohledu na nový quiltovací vzor tento název, ale prostě to tak je. Ať se snažím jak se snažím, nedaří se mi vymyslet nic jiného, tak jsem se rozhodla u něj zůstat. Takže mořské oko. Vzor, který jsem tentokrát využila na celou sadu - kabelka, taštička a brož. Když to tak počítám, kabelka tohoto střihu je už pátá v pořadí, což signalizuje, že mě to baví. Můžu zde střídat různou barevnost, různé typy quiltování a pokaždé vznikne něco jiného. Předcházející kabelky najdete zde a zde. Nejspíš brzy bude další, tentokrát v modrozelené kombinaci a s ní bude následovat střih a fotonávod, který pak u mě v obchodě na Fleru budete mít možnost zakoupit.

Jako již tradičně je vše z vlastnoručně barvených látek (kromě podšívky) zdobené kontrastním quiltováním. Kabelka není velká, je převážně na drobnosti, taštička je ušitá v takové velikosti, aby se pohodlně vešla do kabelky no a vše pak korunuje brož, kterou si připnete třeba na kabát. Brož už jste viděli, ta už je chvíli hotová a na Fleru se dokonce  honosí plackou "zboží z Top výběru" (pro neznalé to znamená, že byla na titulní straně), ale dám fotku i sem, aby vše bylo pohromadě.

Quiltovací vzor není úplně nejjednodušší a hlavně není moc rychlý. Aby vzor pěkně vynikl, přijížděla jsem linky několikrát. Jinak mi přišlo, že celkem zaniká. Příště by to možná chtělo silnější nit. Prostě stále je co zlepšovat a zkušenostmi se člověk učí :)







Přeji krásný den
Jana

8 komentářů:

  1. Milá Jano,je to dokonalé a jako pohlazení♥stejně jako celá Tvoje tvorba.Prostě krása.

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, ta kabelka je skvostná. Vlastně celá sada je úžasná. Máš to dokonalé.

    OdpovědětVymazat
  3. Бирюза и терракот - любимое сочетание цвета!!! Как же красиво, Яна!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, tak tohle mi nějak uniklo - nádherné dílo, skvost!!!

    OdpovědětVymazat