Translate

středa 12. února 2020

Další můj lehce minimalistický art quilt

Když jsem připravovala materiál, nebo spíše návrhy pro kurz Malované tapunto, měla jsem v úmyslu vytvořit čtyři quilty. Současně se mělo jednat o quilty, které budou viset na výstavě v Rudické galerii. To druhé se povedlo, všechny čtyři tam visí, ale do vypsání kurzu jsem je všechny vytvořit nestihla, protože jsem mezi tím dostala chuť si vytvořit ještě jiný, barevný, který jste mohli vidět v minulém příspěvku. Ale jak píšu, jsou na světě všechny čtyři a já si je pěkně v tomto článku vyskládám, protože je zde chci mít pěkně pohromadě :)

Všechny čtyři jsou stejně velké, cca 50 x 32 cm a všechny jsou dělané stejnou technikou - strojové trapunto, volné quiltování, malba. A všechny jsou na bílém podkladu. A všechny spíše minimalistické. Prostě se čím dál více zaměřuji na moderní art quilt, protože mě nejvíce oslovuje a i když se mi líbí mnohá díla klasického patchworku, moje cesta vede stále zřetelněji jiným směrem.

Zde je ten, který jste tu ještě neviděli.





A tady jsou další tři, které vznikly dříve a které jste možná zahlédli u vypsání kurzu.








A už se těším, až budu tvořit další.
Krásný den všem
Jana

5 komentářů:

  1. Sleduju Tě na Tvé cestě a líbí se mi.

    OdpovědětVymazat
  2. Привет! В какой технике вы работаете, есть ли мастер-классы по вашим работам ? Я в восторге от вашего творчества . ) Спасибо, Светлана

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Pracuji technikou volného quiltování, někdy malba na textil, hodně aplikace. A barvení látek reaktivními barvami.
      Kurzy dělám v České republice, on-line kurzy nemám. Vydávám občas e-časopis s návody, ale ten je v češtině.

      Vymazat