Translate

středa 1. října 2014

French General znovu a znovu

Včera jsem dělal fotky do svého obchůdku na Fler a uvědomila jsem si, že jsem zde neukázala běhoun, který jsem před nějakou dobou vytvořila.

Dostala jsem chuť využít zase jiné, než jednobarevné látky a sáhla jsem do svých zásob látek od French General. Mám domek zařízený ve venkovském stylu a tyto látky se mi do něj krásně hodí. Navíc mě úplně okouzlily. Vytvořila jsem si jich doma pěknou zásobičku, ale už pomalu ubývá. Využila jsem jsem je třeba na tuto sadu, tyto sedáky, jo-jo dečku nebo tuto deku (momentálně na přání tvořím další). A když jsem se jimi takhle jednou probírala, napadlo mě, že by bylo hezké je zkombinovat dohromady. Vzala jsem látky z různých kolekcí, nařezala na různě široké pruhy, sešila, prošila a výsledek je tu.

Velikost je 103,5 x 39 cm a uvnitř je termolín, tuším 80g/m2.






Děkuji za návštěvu a přeji všem krásný den.
Jana

6 komentářů:

  1. Adorable romantic quilt! Your quilted feathers are perfect!

    OdpovědětVymazat
  2. Výborný nápad. Vznikla nádherná deka. A to překrásné prošití... ááááách.

    OdpovědětVymazat
  3. Jani a kľudne ešte raz, French General sa nepreje, aj ja sa k ich látkym vždy rada vraciam ... takže behúnik je nádherny, veď ako inak :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je to opravdu nádhera. Jste kouzelnice.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc všem děkuji. Látky French General jsou opravdu vděčné a všimla jsem si, že se nejvíce líbí právě věci z těchto látek. Ty moje modernější věci se líbí taky, ale nejvíce pozitivních reakcí je právě u těchle látek a výtvorů z nich. A taky nejvíc objednávek:).

    OdpovědětVymazat