Translate

středa 13. března 2019

Janin občasník, jaro 2019

Je to tu, druhé číslo mého občasníku je na světě. Ano, přesně proto jsem se tu delší dobu nevyskytovala, protože jsem se věnovala jeho vytváření. A vytvářela jsem opravdu velmi intenzivně, protože tentokrát je toho 69 stran. Ano, čtete správně. Když budu takto pokračovat dál, tak příště už to bude pomalu materiál na slušnou knihu. Takhle daleko ale nejsem, zůstávám u elektronické podoby a díky ní si můžu dovolit takový rozsah.

Objednat ho můžete zde



A co v něm najdete? Myslím, že je toho docela hodně a taková všehochuť. Najdou si tam své zdatnější quilterky, ale i ti, pro něž není volné quiltování silnou stránkou.

Běhoun, který si vytvoříte ve své oblíbené barevnosti. Základem je bílá látka, vše ostatní tvoříte vy.


Polštáře s aplikací, prošívané, ovšem i bez volného quiltování. 


Nástěnný quitl s aplikací


Ještě jedna varianta vzoru jako na polštářích, ovšem v menší velikosti a různé způsoby využití vzorů, nejen jako aplikace

  
A k tomu prostírání


Kabelka do ruky (psaníčko) z umělé broušené kůže


A k tomu se naučíte jednoduchým způsobem barvit hedvábí, abyste měli doplněk k tomu psaníčku.


Zdobení látek a návod na taštičku. Jak si vytvořit takovouto látku? Přesně to se dozvíte. 



A nakonec jedna specialitka, malovaný quilt. Pro trpělivé. 



Když na to tak koukám, je toho slušné množství, takže se už určitě nedivíte, že jsem nemohla psát blog. Postupně ale jednotlivé výrobky (nebo alespoň některé) přidám i s více fotografiemi, aby byl vidět detailnější pohled. Kromě toho budu také na svůj YouTube kanál postupně přidávat videa s volným quiltováním, které jsem použila na jednotlivé výrobky z občasníku. 

Doufám, že mezi výrobky najdete i nějaký pro vás zajímavý. Jestli ano, občasník najdete ke koupi v mém obchodě na Fleru. A i při téměř dvojnásobném obsahu oproti minulému číslu zůstáváme na stejné ceně. Nakoupit je možné bez registrace, je možné platit v EUR i kartou. Při platbě kartou se vám odkaz ke stažení zobrazí hned po zaplacení, v ostatních případech musíte počkat, až potvrdím zaplacení objednávky. 
A pro ty, kdo si občasník zakoupí, je na FB k dispozici skupina, kde se můžete ptát na rady, nebo sdílet své úspěchy. 
To už je pro dnešek snad vše, těším se na vás. 
Jana

3 komentáře: